2012/09/25

30分の冷蔵庫のお掃除


アメリカンホームシールド(ホームワランティーの会社)のニュースレターより
冷蔵庫を掃除する理由はいろいろあると思います。(未確認残り物、変な臭いなど)There are plenty of reasons to clean a fridge (unidentifiable leftovers, funky odors) and one big excuse not to そして、掃除をしない大きな理由もあります。それは時間がない、、、— namely, lack of time. But you don’t need to set aside several hours to complete a basic cleanout and scrub down.でも、掃除と磨くことを終えるのに何時間も時間を費やす必要はありません。。 Get it done in 30 minutes when you follow this guide.30分で、、、もし、要領さえマスターすれば30分で終わることができます。
Before you start スタートする前に
There’s no reason to clean out your fridge the day after a big supermarket trip. Pick a day just before you go shopping, when your fridge is relatively empty.大きな買い物をスーパーマーケットツアーに行った後に掃除をしない理由はありません。For safety reasons, it’s a good idea to unplug your fridge before you start cleaning it.安全のためにも、掃除を始める前にコンセントを抜いておきましょう。
Gather your supplies: 準備するもの
  • small bucket 小さなバケツ
  • small cleaning brush 小さいクリーニングブラシ
  • terrycloth towel 雑巾、ふきん
  • large sponge 大きなスポンジ
  • new box of baking soda ベーキングソーダ
Get to it
Take food from the fridge and place it on the table or counter. As you do this, check expiration dates and toss anything that’s no longer edible.冷蔵庫の食べ物を冷蔵庫からテーブルまたは、カウンターに取り出します。そうしながら、賞味期限切れや、食べれないものをチェックします。
Fill the bucket with warm water, and add a half cup of baking soda. バケツに温かいお湯を入れ、カップの半分の量のベーキングソーダをいれます。(残りのベーキングソーダはそのまま、冷蔵庫のにおい消しとして使えます。(Save the rest of the baking soda — you can put the box in the fridge later to neutralize odors.) Use this solution to wipe down the empty shelves and interior with a sponge, starting from the top and working your way down.これお湯につけたスポンジで、からの棚や、冷蔵庫の中を冷蔵庫の上部から下に向けて、ふき取っていきます。
Use a brush to clean around brackets and gaskets and to dislodge any dried food. Wipe the interior dry with a terrycloth towel.ブラシを使って、冷蔵庫の中の容器や入れ物の周りをきれいにします。乾いた食べ物を取り除きます。その後、乾いた、ふきんや布で湿気を取り除きます。
Rearrange, reseal, restock
冷蔵庫に食べ物を戻す前に、同じようなものの種類わけをする時間を持ちましょう。Before you put the food back in the fridge, take a moment to group similar foods together. これにより、後でアイテムを探すのが楽になります。This will help you find items easier.りんごやブロッコリーなどエチレンガスに弱い食べ物はバナナや、梨のようにエチレンガスを放出するものからはなし、痛みやすくなるのを防ぎましょう。 Separate ethylene-sensitive produce (e.g., apples, broccoli) from produce that releases ethylene gas (e.g., bananas, pears) to prevent premature decay. Make sure that all containers are sealed properly and that anything wrapped is covered completely.容器はきちんと閉め、 ラッピングもきちんと密閉しましょう。Airtight storage will help prevent spills and spoilage.空気をなるべく除外した保管はこぼしたり、腐れ易くなるのを防ぎます。
Keep eggs, poultry, meat and seafood separate from all other items to help limit the spread of bacteria.卵や、お肉、シーフードなどの食べ物はほかのものから分けて、細菌の繁殖が広がるのを最小限にしましょう。 For more food safety tips, visit foodsafety.gov. And if you’ve unplugged your fridge, don’t forget to plug it back in!食べ物の安全性については、ウェブサイトfoodsafety.govを参考にしてください。
そして、最後にコンセントをつけるのを忘れずに!!
A final note: A basic cleanout like this is no substitute for a thorough cleaning, which your fridge and freezer require periodically. To do that, you’ll need to remove and clean shelves, vacuum coils and wipe down the exterior. Consult manufacturer’s instructions for details.
American Home Shield is providing the information for general guidance only. Due to the general nature of the property maintenance and improvement advice in this material, neither American Home Shield Corporation, nor its licensed subsidiaries assumes any responsibility for any loss or damage which may be suffered by the use of this information.

1 件のコメント:

  1. とても魅力的な記事でした!!
    また遊びに来ます!!
    ありがとうございます。。

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